Επίσκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού (πρώην Εθνικού) σταδίου των Σερρών και μιλήσαμε με εκπροσώπους και των δύο συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο στάδιο.
Από τη συζήτηση προέκυψε πως τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις του Σταδίου είναι ακόμη πολλά και πως ελάχιστα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο μέσα στο χρόνο που πέρασε από προηγούμενες συναντήσεις που είχαν πραγματοποιηθεί.
Η Δημοτική Αρχή και ο ΟΠΑΚΠΑ όπως φαίνεται αδυνατούν να δώσουν ουσιαστικές λύσεις και αρκούνται σε μικρές παρεμβάσεις όταν η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο ή απλά σε υποσχέσεις και λόγια.
Ο κλασικός αθλητισμός στις Σέρρες έχει μακρά ιστορία, έχει αναδείξει πρωταθλητές που μας κάνουν συνεχώς υπερήφανους. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσφέρουμε στους αθλητές και τους προπονητές χώρους ασφαλείς με δυνατότητες άριστης προπόνησης. Το Δημοτικό Στάδιο πρέπει να έχει τη δυνατότητα να διοργανώνει αγώνες υψηλού επιπέδου και να είναι κοιτίδα αθλητικού τουρισμού για την περιοχή μας.
Χρειάζεται σχέδιο, προτεραιότητες και βούληση για να υπάρξουν αποτελέσματα. Έχουμε το σχέδιο και τη βούληση να το εφαρμόσουμε αποτελεσματικά».